torstai 17. huhtikuuta 2014

Kevät ja (treeni)kärpäset


Kevät on tosiaan saapunut, ja meno sen mukaista. Uuden kaverin, Pujon, kanssa on Ronniesta aivan mahtavaa koluta metsiä ja polkuja, repiä keppejä tai vaikka vain köllötellä auringossa maisemia ihailemassa.Tämänkertaiset kuvat on räpsitty eilen Kangasalla Keisarinharjussa, missä on käyty myös pari kertaa testaamassa miten ritilärappuset jätkältä sujuu, kun ennen ei ole kohdalle sattunut. Ja sujuuhan ne, ensimmäisen kerran pienen epäröinnin jälkeen:

Ihan itse kiipesin!

Treenirintamalla edetään tasaiseen tahtiin. Rullailmaisu näyttäisi Ronniesta olevan aivan mahtavan hauskaa, joten sillä sitten toistaiseksi mennään. Metsänkin puolelle on jo rullan kanssa siirrytty, ja helpoista piiloista rullan hakeminen maalimieheltä on Ronniesta aivan piece of nakki ja ihanaa. Varsinaista hakua, nenän käyttämistä ja pikkuhiljaa piilojen vaikeutusta treenataankin sitten tietysti vielä erikseen. Ja onhan se mahtavaa nähdä, miten koira tässä kohtaa edistyy ja oppii uutta - samoin kuin itse ohjaajana. Hyvä tästä tulee. ;)

Noin muuten kevään ja kesän ohjelmassa on tavallisen treenin lisäksi jos jonkinlaista koetta, testiä ja leiriä, mutta niistä lisää sitten myöhemmin, ettei käy köpelösti kun etukäteen hehkuttaa. ;)

Vauhdikasta kevättä!
2 kommenttia:

  1. Ronnielle myöhästyneet onnittelut :D

    VastaaPoista
  2. Ronnie kiittää - tuplaten myöhässä! :D

    VastaaPoista