tiistai 29. huhtikuuta 2014

Kunniapalkittu

No niin, nyt uskaltaa puhua ääneen tämänkertaisesta tokokokeesta, kun se on ohi. ;)

Oltiin eilen TamSKin järjestämässä tokokokeessa, jossa tuomarina toimi Marita Packalén. Kotiintuomisiksi saatiin koekirjaan toinen ykköstulos lisämerkinnällä KP ja yhteispistein 186. Kyllähän se heti suorituksen jälkeen tuntui hyvin menneen, mutta olin silti melko ällikällä lyöty, kun paperin kouraani sain ja pistemäärän siitä luin.

Tuomari oli laittanut liikkeitä muutenkin vähän poikkeavaan järjestykseen, mutta suurimpana muutoksena "normaaliin" paikkamakuu olikin vasta viimeisenä, joten kokonaispisteitä jouduttiin tosiaan odottamaan aivan loppuhetkille saakka. Toisaalta oli ihan hyväkin tuo järjestys, koska paikkamakuuseen rauhoittumisen jälkeen ei sitten tarvinnut enää tsempata uudestaan virettä päälle. Pistejännittäjä tosin olisi voinut ehkä hengitellä vapaammin, jos olisi nähnyt kokonaispisteet vähän aiemmin... No, puolensa kummassakin. :)

Tässä pikakelauksena pisteet ja pienet kommentit:

Luoksepäästävyys 10. Ronnie ei ihan pysynyt istumassa, mutta häntä heiluen nousi ja tassut pysyi maassa kaikki neljä.
Paikalla makaaminen 10. Nou problem.
Seuraaminen kytkettynä 8. En edes muista, mistä pisteet lähtivät. :D
Seuraaminen taluttimetta 8,5. Jossain kohtaa Ronnie taisi jäädä vähän jälkeen, otti kuitenkin pysähdyksessä sitten vauhdin kiinni ja palasi sivulle. Seuraamiset meillä näköjään tökkii aina vähän.
Liikkeestä maahanmeno 10. Viimeaikainen treeneissä venkoiltu "mikä ihmeen maahan-käsky, en oo koskaan kuullutkaan"-meininki oli täysin unohtunut ja koira lakosi nätisti käskystä.
Luoksetulo 9. Tuomari repesi nauramaan Ronnien vauhdikkaalle törmäykselle. "Ei tosta nyt ihan täyttä kymppiä voi antaa."
Liikkeestä seisominen 10. Ei ongelmia.
Hyppy 10. Sitten kun luokkaa vaihdetaan, pitää keskittyä korjaamaan liian lähelle estettä vinoon jääminen. Alokashypyssä se ei mitään haittaa.
Kokonaisvaikutus 9.

Packalén ei turhia pulissut, vilautti liikkeiden välissä pistelappua ja sitten taas jatkettiin. Meille tämä sopi oikein hyvin kyllä, tuskin olisin kommenteista juuri mitään muistanutkaan. Tosin olisin ehkä aika mielelläni ottanut jonkinlaista kommenttia vaikka lopuksi edes jostain, mutta tällä kertaa näin. Kokonaisvaikutuspisteetkin näin vasta paperilta, ei niitä siinä kenellekään erikseen suorituksen jälkeen kerrottu. Tavallaan todella tehokasta ja näpsää, tavallaan ehkä jotain kommenttia olisi jostain ollut mukava saada.

Tai no, sain sentään yhden kommentin: viimeisen liikkeen eli hypyn pisteitä näyttäessään tuomari totesi "hengitä nyt hyvä ihminen välillä". :D

Kaikkiaan siis voitaneen sanoa, että hyvin meni. Tästä onkin hyvä jäädä tokoilun suhteen pienelle kesätauolle ja keskittyä hetkeksi etupäässä hakuiluun. Syksyllä sitten taas kolmannen ykkösen metsästykseen ennen avoimeen luokkaan siirtymistä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti