torstai 12. kesäkuuta 2014

Testatusti luonteikas

Terveisiä Kangasalta! Kasvattaja-Taina houkutteli mukaan luonnetestiin Ronnien kanssa, kun kerran Mimmi-siskokin oli menossa, ja niinhän me mentiin. Tuomareina toimivat Irene Puputti ja Pirjo Kelloperä. Järin suuria yllätyksiä testi ei tuottanut, joskin aina sieltä jotain pientä hassua vastaan tulee. Suurimmaksi osaksi Ronnie oli kuitenkin täysin oma itsensä.

Kaikessa lyhykäisyydessään pisteitä saatiin seuraavasti:

Toimintakyky: -1 Pieni
Terväyys: +1 Pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu: +3 Kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu: +2 Kohtuullinen
Hermorakenne: +1 Hieman rauhaton
Temperamentti: +2 Kohtuullisen vilkas
Kovuus: +3 Kohtuullisen kova
Luoksepäästävyys: +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus: - Laukausaltis
Yhteispisteet: 143

Kelkalle Ronnie aluksi haukkui, mutta pysähtynyt kelkka ei oikein onnistunut kiinnostamaan sen vertaa, että olisi lähelle tutkimaan tullut. Ei Ronnie pakoonkaan juossut, mutta tutkimaan tulemisessa oli melkoinen houkuttelu. Tästä johtuen, vaikka muissa osioissa meni mun nähdäkseni ihan kivasti, toimintakyky meni miinuksen puolelle. Esim. pimeässä Ronnie haisteli innokkaasti koko huoneen - raakaruokapakastimia myöten - läpi, eikä havaittavissa ollut minkäänlaista hätää, jäätymistä tai kiirettä mun luokseni. Kivoja uusia hajuja, hei tuolla olis muuten aika hyvää sapuskaa, kas moi tuomaritätitkin on täällä. Tuli lopulta luokse toisella köhäyksellä, kun tajusi että jaa, mammakin on tuolla nurkassa.

Laukauksia pitäisi treenata vielä enemmän, kunhan jostain saisi käsiinsä toimivan pyssyn. Ensimmäisellä laukauksella reaktio ei ollut mitenkään ihmeellinen, mutta toisella ja kolmannella vähän isompi. Kaikenlaisia muita räminöitä Ronnie kyllä nykyään kestää ihan hyvin, eikä esim. räminätynnyri ollut millään tavalla mahdoton juttu: vähän tietysti ensialkuun säpsähti (kukapa ei?), mutta takaisin käännyttäessä kävi nuuhkimassa tynnyrin ihan rohkeasti.

Nurkan takaa "silmille" rävähtänyt sateenvarjo oli samoin ihan helposti ohitettu, ja uudestaan saman paikan ohi käveltäessä Ronnie kävi nuuhkimassa koko ison nipun sateenvarjoja uteliaana.

Video suorituksesta tulee varmaan tännekin jossain kohtaa, kunhan ehdin itse tutkailla sen muutamaan kertaan läpi ja saan sen latailtua. Siihen saakka, Ronnie ja Pujo toivottavat lukijoille aurinkoista ja touhukasta kesää:2 kommenttia:

 1. Hei vaan, löysin nyt teidän blogiin! Tervetuloa lueskelemaan täplikkäästä menosta myös: http://taplienviemaa.blogspot.fi :)

  Mua kiinnostaisi Siirin kanssa MH-luonnekuvaus. Tiedä sit mitä uutta se kertois, mut ainahan nää on mielenkiintoisia. :) Hyvä te siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti linkistä, laitanpa seurantaan! :)

   MH-kuvaus olisi kyllä kans mielenkiintoinen käydä, saas nähdä missä kohtaa sinne intoudun Ronnien kanssa. :)

   Poista