perjantai 11. syyskuuta 2015

Elämänmuutoksia

Jostain syystä blogi pääsi pitkäksi aikaa jäämään täysin unholaan kaikista hyvistä aikeista huolimatta. Jotta saisin tätä edes jossain määrin elvytettyä, teen suunnitelmaan pienen muutoksen: tästä tulee (toivottavasti) entistä puhtaammin treenipäiväkirja. Eli luultavasti lukijoille äärimmäisen tylsä. 😉 Mutta josko näin saisi edes omaksi iloksi treenihuomioita kirjattua.

Lyhyesti talouden muutoksista: reilu vuosi sitten saman katon alle muutti edellisistä postauksista tuttu saksanpaimenkoira Pujo isäntänsä kanssa. Marraskuussa 2014 perhe kasvoi vielä toisella beauceronilla, kun sijoitusnarttu Sandy (Avataran Galadriel) asteli tomerana pentuna taloon. Muutosten vuosi siis, tuo 2014.

Nyt elämän täyttää pelastuskoirailu kaikkien kolmen kanssa: minulla on treenipaikka Ronnielle ja miehekkeellä Pujolle, Sandyn kanssa tehdään vielä toistaiseksi hommia ilman virallista treenipaikkaa, kunnes toivottavasti jossain kohtaa Ronnie saa tarvittavat kokeet kasaan ja ansaitsee hälykoiran statuksen. Ronniella on hausta tällä hetkellä peruskoe ja loppukokeen päiväosuus (viime viikonlopulta) suoritettuna, seuraavaksi tähtäimessä pimeäosuus ja jäljennostokoe ja sitten joskus, toivottavasti ensi vuoden aikana, viranomaistarkastus (VIRTA). Paljon on siis edetty, mutta paljon on matkaa jäljelläkin.

Sandy on toistaiseksi keskittynyt jäljestämiseen, hakua on vähän aloiteltu. Vähän salaa itseltäni olen miettinyt tavoitteeksi, etenkin jos talvi on vähäluminen, saada nuori neiti kevääseen mennessä koekuntoon ja jäljeltä mahdollisesti peruskoetta plakkariin vaikkei sitä virallista treenipaikkaa vielä olekaan. Mutta sen näkee sitten keväällä. 😊

Tällaista tähän hätään, tänään vielä myöhemmin lyhyesti raporttia Ronnien kokeenjälkeisestä palautteluhumppahömppätreenistä.

1 kommentti:

  1. Ja näköjään hymiöt näkyvät - ainakin meikäläisen mobiililla - kysymysmerkkeinä. Mutta en jaksa nyt muokata.

    VastaaPoista